Måttboken

Sveriges Kommuner och Landsting

Sidan publicerad: 26 november 2015

Om webbplatsen

$msg.getMessage('basetool.portlet.error.message')

Vi vill gärna ha synpunkter från dig om hur du tycker webbplatsen fungerar. Kontakta oss på mattboken@skl.se eller använd funktionen "Hjälpte informationen på sidan dig?" som finns på alla webbplatsens sidor.

Länka till vår webbplats

Om du länkar till skl.se vill vi att du anger länken på ett neutralt sätt. Vi vill inte att du använder så kallad ramlänkning. Länka alltså inte så att skl.se placeras inom ramarna för en annan webbplats.

Bilder

Kontakta oss om du vill använda bilderna från webbplatsen.

Tillgänglighet

Vi arbetar för att göra vår webbplats tillgänglig. Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra våra texter för att det ska vara lätt att förstå. Vi strävar efter att alla länkar ska se ut och fungera på samma sätt. Du som väljer att använda ditt tangentbord istället för mus, kan tabba dig fram på sidorna.

Du kan lyssna på webbplatsens innehåll genom att klicka på länken "Lyssna" som finns vid huvudrubriken på varje sida.

På lättläst svenska finns basfakta om Sveriges Kommuner och Landsting. Du hittar länken till lättläst högst upp på sidan.

Öppnas i nytt fönster

Länkar till bifogade filer öppnas alltid i nytt fönster. Länkar till andra webbsidor öppnas alltid i samma fönster.

Webbläsare

Skl.se fungerar bäst med de senaste versionerna av de vanligaste webbläsarna. Om du får problem med hur webbplatsen ser ut eller fungerar uppgraderar du webbläsaren till den senaste versionen.

Hjälpte informationen på sidan dig?


User information

Tack för att du hjälper oss!